Vloeren

Voor de afwerking van bijvoorbeeld uw woonkamer is de keuze van uw woonkamervloer een van de belangrijkste, maar tevens ook een van de moeilijkste keuzes. Wordt het hout, tegels of misschien tapijt? Is vloerverwarming gewenst en zo ja, wat zijn de mogelijkheden hierbij? Wat zijn de voor- en nadelen van tapijt, een houten- of tegelvloer? Deze - en nog velen andere - vragen komen bij de keuze van uw woonkamervloer naar boven en niet iedereen kan deze vragen zelf beantwoorden. Uiteraard willen wij u hierbij graag adviseren.

Vloerverwarming

Tegelverwarming als hoofdverwarming komt steeds vaker voor: in de serre, de keuken of de woonkamer. Elektrische vloerverwarming warmt namelijk snel, biedt maximaal comfort, neemt geen ruimte in beslag en is ook nog eens zuinig.

Vrijwel iedere woning is voorzien van een betonnen vloer met daarop een dekvloer. In de dekvloer kunnen bijvoorbeeld leidingen worden gelegd voor het wegwerken van kabels. Maar in deze dekvloer kan ook vloerverwarming worden aangebracht. Als u wenst dat bij de aanleg van uw nieuwe woonkamervloer vloerverwarming  wordt aangebracht, dan kunnen wij u hier uiteraard bij van dienst zijn.

Het is tevens mogelijk vloerverwarming in uw badkamervloer aan te brengen.

 

 

Tegelvloeren
Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat uw woonkamervloer volledig naar uw smaak is ingericht. De keuze van de tegels en uiteindelijke realisatie van het tegelwerk zijn hierbij dan ook heel belangrijk. Heeft u huisdieren of kinderen en geen tijd om iedere dag schoon te maken, dan lijkt een heel strakke donkere vloer geen perfecte match met uw situatie. Maar bent u nu juist wel zo weg van de donkere tegel? Met onze jarenlange ervaring zullen wij samen met u bekijken welke vloer het beste bij u past!